Aşk Taşı Pembe Kuvars

Aşk Taşı Pembe Kuvars

Hayal gücünü harekete geçiren sanat, müzik ve sevgiye ilham veren pembe kuvars…

 

Pembe Kuvars, Doğrudan Kalp çakrasına hitap eder, duygusal yaraları, korkuları ve kinleri çözer ve tüm enerji alanı boyunca bir sevgi enerjisi dolaştırır. Kalbi kendi içsel sevgisine yeniden uyandırarak kişisel tatmin ve memnuniyet duygusu sağlar. 

 

Aşk taşı olarak da bilinen pembe kuvars, kalbi yatıştırıp sakinleştiren, bulunduğu ortama sevgi, mutluluk ve huzur yayan özel bir kristaldir.

 

 

Pembe Kuvars, silikon dioksit kristallerinden biri olan Kuvars ailesinin en yaygın türlerinden biridir. Adını, çok açık pembe tonlardan derin kırmızımsı pembe renge kadar değişen yumuşak pembe renginden alır. Şeffaf opaktan, yarı saydamdan puslu şeffaflığa kadar değişen bir şeffaflığa sahiptir.

 

Pembe kuvars taşı, güçlü enerjisiyle aşk ve sevgiyi temsil eder. Affetme, romantizm, aşk ve öz sevgi konularında güçlü titreşimler yayar.

 

İyileşme veya ruhsal uygulamalar için pembe kuvars taşının temizlenmesi, biriken enerjileri temizlemek ve taşın en iyi durumda olmasını sağlamak için esastır. İşte temizleme için yaygın kullanılan bazı yöntemler:

 

  1. Tuzlu Su: Pembe kuvarsı tuzlu suya yatırmak negatif enerjileri etkili bir şekilde temizleyebilir. Isıtılmış su ve deniz tuzu içeren bir kap kullanın ve taşı bir gece boyunca suda bekletin.(Altın Kaplama Ürünlerimizde Bu Yöntemi Önermiyoruz Tuzlu Su Kaplamaya Zarar Verecektir)
  2. Akan Su: Pembe kuvarsınızıakıcı musluk suyu veya bir nehir gibi doğal akan su altında durulayın. (Altın Kaplama Ürünlerimizde Bu Yöntemi Önermiyoruz Su Kaplamaya Zarar Verecektir)
  3. Güneş Işığı: Taşınızı birkaç saat boyunca doğrudan güneş ışığına koyun. Bu, taşı yeniden enerjiyle doldurabilir, ancak uzun süreli maruz kalma rengin solmasına neden olabilir, bu nedenle dikkatli olun.
  4. Ay Işığı: Pembe kuvarsı tam veya azalan dolunayın ışığında bir gece boyunca bırakın, böylece ay ışığı taşı temizler ve ayın taşınızı enerjisiyle doldurursunuz.
  5. Selenit: Taşınızı selenit bir plakanın üzerine veya bir parça selenitin yanına koyabilirsiniz.
  6. Dumanlama: Pembe kuvarsı tütsü, palo santo veya diğer temizleme otlarının dumanı içinden geçirin ve enerjisini temizleyin.
  7. Ses Temizliği:Çanlar, sesli kaseler veya tekrarlayan şarkı söyleme gibi ses kullanarak pembe kuvarsın enerjisini temizleyin ve sıfırlayın.

 

Size en uygun ve içsel olarak anlamlı gelen yöntemi seçin. Pembe kuvarsı temizlerken niyetinizi belirlemeyi unutmayın; istenmeyen enerjileri temizlemeye ve olumlu titreşimlerle şarj etmeye odaklanın.

 

Artaril hem erkekler hem de kadınlar için olan farklı tasarımlarıyla size çok geniş bir doğal taş aksesuar skalası sunuyor. Sürekli yenilenen ve güncel trend modellerimizle zevkinize hitap ediyoruz. Aksesuar seçeneklerimiz için online mağazamıza göz atmayı unutmayın ! 

 

Bloga dön